Välkommen till oss på

Välkommen till oss på

2xabrahamsson.se och vår Blogg

Här kan Du läsa om våra tävlingar, resultat och andra upptåg på tävlingsbanorna runt om i Sverige!!

Mvh
2xabrahamsson.se
Marie & Linda

Strängnäs AMS 12/9-09

Rallycross 2009Posted by Linda Abrahamsson Sat, September 12, 2009 18:09:11

Då sitter man på väg hem från tävlingen i Strängnäs med bara ett stort leende på läpparna..

De va final dags i Svealandscupen. Det var nu det gällde. Ja hade inget att förlora utan allt att vinna. De var tajt mellan 2:an o 6:an. Jag hade Tomas Johansson o Daniel Andersson som största hot om tredje platsen.

Dagen börjar bra med en 5:e o en 3:e tid, o ville gå ut i sista o verkligen göra klart a-finalen. Tyvärr strulade de till sig i starten o ja fick 21:e tid.

Men sista platsen in i a fick ja iaf.

Daniel Andersson gick ja om tack vare att han bara kom till en c. Tomas kunde klättrat till en a, men när han inte gick vidare därifrån va tredje platsen klar.

Kom ja fyra i a-finalen så skulle andra platsen vara avklarad oxå, då Tomas Forslöv bröt första omg o kom aldrig ut mer.

I första omgången så kom ja iväg sist, men dem bråkade ordentligt och Wiman rullade. Det vart rödflaggat och de var bara att köra tillbaka till startplatten igen.

Nu gällde de. Kommer iväg som fyra, och ser att Svärd försvinner oxå. Nu låg ja trea, men hade Nystedt jagande bakom. Så ja slutade fyra i a-finalen o säkrade andraplatsen i cupen totalt.

Är supernöjd med hela året, och speciellt när man inte hade räknat med de. Ja ville bara köra superfinalen. :)

Så min sista RC tävling för i år blir superfinalen i Haninge första helgen i okt. Sen kommer ja att ta ett sabbats år nästa år för att komma ut med något nytt o roligare. :)

Tack alla som varit involverade i denna säsong o som har gjort detta möjligt för mig.

Ses där ute.. :)

Kramar Linda

  • Comments(0)//blogg.2xabrahamsson.se/#post37